Virtueel Assistent SERVICES

De services van Moonrise Virtueel Assistenten stellen duurzame bedrijven in staat zich te concentreren op de reden waarom ze in de eerste plaats in het bedrijf zijn gestapt. 

Wat doet een virtuele assistent?

Een virtuele assistent kan meer voor een bedrijf doen dan veel mensen denken. Wat voor diensten kunnen remote gedaan worden? Alles wat online uitbesteedt kan worden, is potentieel werk voor een virtuele assistent.

Hier zijn wat voorbeelden van virtuele assistent-diensten die we aanbieden bij Moonrise Agency. 

7 virtuele assistentie diensten voorbeelden, waaronder social media management, copywriting en administratie.

Meer virtuele diensten

Wil je weten of een online dienst beschikbaar is bij Moonrise? Neem dan gerust contact met ons op en dan vertellen we je graag meer.

Virtuele Marketing Assistent SERVICES

De services van Moonrise Virtuele Marketing Assistenten stellen duurzame bedrijven in staat zich te concentreren op de reden waarom ze in de eerste plaats in het bedrijf zijn gestapt. 

Wat doet een virtuele marketing assistent?

Een virtuele marketing assistent kan werk gerelateerd aan marketing leveren. Als er maar remote aan gewerkt kan worden.

Hier zijn wat voorbeelden van marketingdiensten die we aanbieden bij Moonrise Virtueel Assistent Agency.

Voorbeelden van virtuele assistentie services, zoals marketing

Meer diensten

Wil je weten of een online dienst beschikbaar is bij Moonrise? Neem dan gerust contact met ons op en dan vertellen we je graag meer.

Virtuele Assistentie TARIEVEN

Wat zijn de kosten van een virtuele assistent Agency?

Moonrise Virtuele Assistenten voor duurzame bedrijven biedt drie opties aan; een strippenkaart, abonnement of uurtje factuurtje.     De abonnementen van Moonrise VA Agency zijn de voordeligste, en meest gekozen optie. 

Gespecialiseerde pakketten zijn beschikbaar op aanvraag.

De kosten van een virtueel assistent strippenkaart
De kosten van een virtueel assistent abonnement bij moonrise agency

Wat kost een Remote Assistent?

Pakketten voor remote assistentie zijn al beschikbaar vanaf 31 euro per uur. De optie is aan jou. Weet je nog niet zeker of een virtueel assistent iets voor jou is. Begin dan met een strippenkaart van tien uur, de strippenkaart blijft twaalf maanden geldig.

Abonnementen voor virtuele assistentie beginnen met tien uur per maand. Alle online diensten zijn inbegrepen bij de pakketten van Moonrise.

Betaal je liever uurtje factuurtje, dan betaal je het vaste tarief van 38 euro excl. Met een Virtueel Assistent pakket ben je dus goedkoper uit. 

Virtuele Assistent Pakketten

Een gespecialiseerde pakket is ook mogelijk bij Moonrise Agency. Ons doel is om zoveel mogelijk bedrijven met een duurzame invloed te ondersteunen bij het bereiken van een doel.

Heeft jouw bedrijf meer assistentie nodig? Geen probleem, neem dan contact op met Ayla

Moonrise Virtual Assistant Agency Logo

Moonrise Duurzame Visie

Bij Moonrise Virtual Assistants vind je online-ondersteuning voor duurzame bedrijven. Wij willen jou helpen om de duurzame invloed op de wereld te vergroten. 

Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het bereiken van hun doel. Zodat een succesvol bedrijf leiden niet stressvol hoeft te zijn. Meer mensen de kans geven om een vrij leven te lijden dat is waarom Moonrise een Agency is geworden. Zowel voor onze partners als voor onze virtuele assistenten. 

Dankzij onze services kunnen ondernemers zich weer focussen op de aspecten van hun werk waar ze van houden. 

Meer informatie